Til forsiden af DanskeWeblogs.dk
   

Erhverv -» Service

    
4
3,0
 Stem
Alene om forbrug

Alene om forbrug

En spændende weblog som udelukkende handler om forbrugsemner så som anmeldelser, tips og triks, holdninger osv. I de enkelte posts vil der være kant og tydelige anbefalinger hver eneste gang! Vi glæder os til dit besøg!.
3
4,0
 Stem
Blog om tyverisikring

Blog om tyverisikring

Blog om tyverisikring for privarte og virksomheder. Få gode råd om alt fra opsætning til alarmer og placering af pengeskab, til professionel sikker førstehjælp.

Safegears blog er vedligeholdt af eksperter og indholdet har et højt kvalitetsniveau..
3
2,3
 Stem
Crazynight Polteraend Guiden

Crazynight Polteraend Guiden

Crazynight Polterabend Guiden er en blog med gode tips og inspiration til planlægning af polterabends.
Download vores gratis bog med anbefalinger af 10 gode aktiviteter. Hver uge kommer der nye råd og forslag op samt anbefalinger af gode aktiviteter til både polterabends, firmaudflugter og blå mandag..
3
4,0
 Stem
Flyttefirmaet

Flyttefirmaet

Velkommen til Flyttefirma Sjælland, vi er et landsdækkende flyttefirma, vi tilbyder alt inden for flytning, transport, opbevaring, flyttelift og tungt løft med mere. Står du og skal flytte? er det os du skal benytte!.
    
2
3,5
 Stem
Oplevelsesledelse

Oplevelsesledelse

Denne blog er blevet til af interesse, nysgerrighed og lyst.
- interesse for det luftige begreb oplevelsesøkonomien
- nysgerrighed efter at vide mere om, hvordan ledelse indgår i denne økonomi
- og lysten til at formidle den indsigt, jeg får undervejs.
Min interesse og nysgerrighed fremkalder en masse spørgsmål. Spørgsmål, som jeg vil prøve at finde svar på og nedfælde i denne blog. Forhåbentlig har DU l.
3
3,7
 Stem
Pricecity blog om shopping

Pricecity blog om shopping

Shoppingportalen Pricecity sammenligner priser på en lang stribe af hverdags produkter. Alt fra mobiltelefoner, tøj og ting til haven - til bøger, film og hudplejeprodukter. På bloggen skriver de om nyheder, anmeldelser og gode tilbud. Ofte er der også konkurrencer med mulighed for at vinde fx shoppingrejser eller gavekort..
3
4,0
 Stem
Rysgaard Fokus Blog

Rysgaard Fokus Blog

Rysgaard Fokus blog handler om salgsudvikling og inspiration til hotel- og konferencecentre. På bloggen er der generel inspiration fra hotelverdenen og indlæg med udgangspunkt i, hvordan hoteller og konferencecentres salg og markedsføringen kan optimeres med små midler og få strukturerede indsatser. På bloggen vil du finde kategorier som den gode detalje, salg, markedsføring, service, inspiration, sociale medier etc. Bloggen administreres af Lene Rishøj Rysgaard, som står bag Rysgaaard Fokus o.

    

Danske Weblogs er udviklet og vedligeholdes af: Koala Designs
Niche af Danske Links kataloget for at have et specifikt sted til blogs.
Ingen form for reproduktion, incl. kopiering, manipulation af tekster må finde sted.
DanskeWeblogs.dk © 2007-2017