Til forsiden af DanskeWeblogs.dk
   

Erhverv -» Telefoni

Blogs omkring telefoni. Alt fra gode råd om mobiltelefoner til erhvervsmæssige blogs der promoverer telefoner og ydelser indenfor telefoni
    
10
2,1
 Stem
AndroidMobil.dk

AndroidMobil.dk

En blog der bringer aktuelle nyheder om android smartphones.
Bloggen er interessant for personer, der overvejer at købe en android smartphone eller personer, der blot ønsker at følge med på det seneste nye indenfor android platformen.
Bloggen vil løbende blive opdateret med nyheder om bl.a. HTC Magic, HTC Hero, Samsung Galaxy i7500. Endvidere vil der løbende blive tilføjet tips og tricks som android brugere kan få glæde af..
18
3,2
 Stem
Billige mobiler - mobilterminalen.dk

Billige mobiler - mobilterminalen.dk

Find de billigste online forhandlere af nye mobiltelefoner. Vi har gjort benarbejdet for dig, og fundet de billigste mobilforhandlere. Du finder også både anmeldelser af mobiler, billeder, videoer og kommentarer fra vores brugere..
3
4,0
 Stem
blog.iMania.dk Blog om iPhone, iPhone tilbehør og iPhone covers

blog.iMania.dk Blog om iPhone, iPhone tilbehør og iPhone covers

Blog.iMania.dk anmelder de nyeste gadgets, apps og andet tilbehør til iPhone og bringer nyheder om iPhone og tilbehør.Altid de mest friske nyheder om hvad der sker i iPhone-universet direkte fra de internationale kilder så du kun behøver lede et sted..
2
4,0
 Stem
EEA Mobiltelefon Blog

EEA Mobiltelefon Blog

Blog om mobiltelefoner og mobiltelefoni. Følg med og læs en masse spændende og overaskende facts om mobiltelefoner og mobiltelefoni.
Læs fx. hvor store telefonregninger kan blive, hvordan fremtidens telefoner kommer til at se ud og hvorfor lyserøde telefoner er helt vildt kiksede..
    
6
4,0
 Stem
iPhoneZone - få en iPhone billigst muligt

iPhoneZone - få en iPhone billigst muligt

Her finder du en blog, der hjælper dig med at anskaffe dig en iPhone så billigt som overhoved muligt.

Her hjælper vi dig med at finde de tilbud på iPhones, der lige akurat passer til dig og dit forbrug..
14
3,7
 Stem
MyTrendyPhone Blog

MyTrendyPhone Blog

MyTrendyPhone Blog er en blog med nyheder om teknologi og gadgets med fokus på mobiltelefoner samt mobiltilbehør. Denne blog indeholder forskellige information om mobiltelefoner og informationsteknologi. Her kan du læse om nye produkter fra de mest anerkendte producenter af mobiltelefoner og mobil tilbehør fra: Apple, Nokia, HTC, Sony Ericsson og mange andre..
4
3,5
 Stem
Nem Telefon

Nem Telefon

Tilgængelig telefoni for ældre og handicappede Nedsat syn, dårlig hørelse, nedsat motorik eller dårlig hukommelse kræver individuel vejledning ved køb af telefon.
Tele Call Danmark sætter en ære i at vejlede omkring den rigtige løsning. Behovene er forskellige feks.: Telefon med store taster. Telefon med stort display. Telefon med nødkald. Telefon med talende nummerviser.
Telefon med telespole som opfanges af hø.
6
3,2
 Stem
Senior mobiltelefon

Senior mobiltelefon

Senior mobiltelefon skriver om mobiltelefoner som er speciel velegnet til seniorer som har behov for tilgængelig telefoni.
Mobiltelefoner med store taster, høj lydstyrke, teleslynge og mobiltelefoner med nødkald.
Vi skriver om mobiltelefoner der er så nemme at komme i gang med at bruge, at du ikke behøver at læse brugsanvisningen..

    

Danske Weblogs er udviklet og vedligeholdes af: Koala Designs
Niche af Danske Links kataloget for at have et specifikt sted til blogs.
Ingen form for reproduktion, incl. kopiering, manipulation af tekster må finde sted.
DanskeWeblogs.dk © 2007-2019